Maanantai 29.04.
Butter chicken, basmatiriisiä ja jogurttia (L,G)
Chili sin carne, riisiä ja jogurttia (L,G)
Grillistä: Tuorejuustolla maustettua riistakäristyshöystöä, perunamuusia, puolukkamajoneesia ja maustekurkkua (L,G)
Uuniomenarahkaa (L,G)
Salaattibaari: Katkarapuskagen, härkis ja edam-juusto
Salaattibaarin keitto: Kookos-kasviskeitto (M,G)
Tiistai 30.04.
Kiinalaista härkä-sipulipaistosta, basmatiriisiä ja chili-seesamiöljyä (M,G)
Lehtikaali-tomaatti-tofupastaa sekä rucolaa ja parmesania (L)
Grillistä: Sloppy Dog, ranskalaiset perunat ja coleslaw
Munkki ja simaa
Salaattibaari: Lohi-avokado, salaattijuusto ja falafel
Salaattibaarin keitto: Paahdettu porkkana-seesamikeitto (L,G)
Keskiviikko 01.05.
Ravintola suljettu
Hauskaa Vappua!
Torstai 02.05.
Pasta bolognaise ja parmesania (M)
Butter veggie härkiksestä ja jogurttia (L,G)
Grilli: Sweet chili -lohta, kevätsipulia ja retiisiä sekä avokadodippiä (L,G)
Ohukaisia, Nutellaa, kermavaahtoa ja hilloa
Salaattibaari: Broileri, cheddar ja kasvispullat
Salaattibaarin keitto: Palsternakkasosekeitto (L,G)
Perjantai 03.05.
Korealainen Fire Chicken juustolla ja riisikakuilla (L,G)
Paahdettua bataattia ja munakoisoa sekä kookos-pähkinäkastiketta (M,G)
Grilli: Naudan paahtopaistia, punaviinikastiketta ja kermaperunoita (L,G)
Herkkubuffet
Salaattibaari: Teryakinauta, salaattijuusto ja tofu
Salaattibaari keitto: Kurpitsasosekeitto (L,G)