Ruokalista vko 17

Maanantai 22.04.

Chili con carnea, riisiä ja avocadokastiketta (L,G)

Linssimureketta, gnoccheja, tomaatti-basilikakastiketta ja parmesania (L)

Grilli: Yrttimarinoitua broileria, gnoccheja, tomaatti-basilikakastiketta ja parmesania (M)

Valkosuklaa-vadelmamousse

Salaattibaari: Päivän delisalaatti

Salaattibaarin keitto: Kasvissosekeitto (L,G)

Tiistai 23.04.

Kana-chorizopaellaa ja korianteriaiolia (M,G)

Papu-pähkinätagine ja turkkilaista jogurttia

Grilli: Paneroitua kalaa, savulohimoussea ja paahdettuja kasviksia (L)

Marjarahka (L,G)

Salaattibaari: Päivän delisalaatti (0)

Salaattibaarin keitto: Maa-artisokkakeitto (L,G)

Keskiviikko 24.04.

Paistettua kanaa pähkinä-kookoskastikkeessa, kasvisriisiä ja turkkilaista jogurttia (L)

Kevyesti savustettua tofua, paahdettuja yrttiperunoita ja turkkilaista jogurttia (L)

Grilli: Hohkan lihakeittoa ja piparjuurikermaa (L,G)

Suklaakonvehti

Salaattibaari: Päivän delisalaatti

Salaattibaarin keitto: Porkkana-inkiväärikeitto (L,G)

Torstai 25.04.

Lihapullat tomaattikastikkeessa, pastaa, paahdettua fetaa ja lehtikaalia (L)

Kasvismoussaka sekä paahdettua fetaa ja lehtikaalia (L,G)

Grilli: Lohipiirakkaa, kananmuna-pinaatti-perunasalaattia ja kermaviilikastiketta (L)

Pannukakku, marjahillo ja kermavaahto (L)

Salaattibaari: Päivän delisalaatti

Salaattibaarin keitto: Tomaatti-hummuskeitto (M,G)

Perjantai 26.04.

Paistettua broileria, bearnaisekastiketta ja paahdettuja pähkinöitä (L,G)

Punajuuripyörykät, paahdettuja valkosipulikasviksia ja minttujogurttia

Grilli: Hapanjuureen leivottu pizza, ilmakuivattu kinkku ja antipastokasvikset (L)

Jäätelöä ja kastikkeita (L)

Salaattibaari: Päivän delisalaatti

Salaattibaari keitto: Parsakeitto (L,G)

Lunch menu week 17

Monday 22.04.

Chili con carne, rice and avocado sauce (L,G)

Lentilloaf, gnocchis, tomato and basil sauce, parmesan (L)

Grill: Chicken, gnocchis, tomato and basil sauce and parmesan (M)

White chocolate and raspberry mousse

Salad Bar: Deli salad of the day

Salad Bar Soup: Vegetable soup (L,G)

Tuesday 23.04.

Paella with chicken and chorizo and coriander aioli (M,G)

Bean and peanut tagine with Turkish yogurt (L,G)

Berry quark (L,G)

Grill: Breaded fish, smoked salmon mousse and roasted vegetables (L)

Salad Bar: Deli salad of the day

Salad Bar Soup: Jerusalem artichoke soup (L,G)

Wednesday 24.04.

Fried chicken, peanut-coconut sauce, rice and Turkish yogurt (L)

Lightly smoked tofu, roasted herb potatoes and Turkish yogurt (L)

Grill: Hohka's meat soup and horseradish cream (L,G)

Chocolate

Salad Bar: Deli salad of the day

Salad Bar Soup: Carrot and ginger soup (L,G)

Thursday 25.04.

Meat balls in tomato sauce, pasta, roasted feta and kale (L)

Vegetable moussaka with roasted feta and kale (L,G)

Grill: Salmon quiche with egg-spinach-potato salad and sour cream sauce (L)

Hohka's pancake with berry jam and whipped cream (L)

Salad Bar: Deli salad of the day

Salad Bar Soup: Tomato and hummus soup (M,G)

Friday 26.04.

Fried chicken, bearnaise sauce and roasted peanuts (L,G)

Beetroot balls, roasted garlic vegetables and mint yogurt

Grill: Sour dough pizza, serrano ham and antipasto vegetables (L)

Ice cream and sauces (L)

Salad Bar: Deli salad of the day

Salad Bar Soup: Asparagus soup (L,G)

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki, LU = Luomu = Hiilijalanjälki

Dieettimerkinnät voivat poiketa yllä olevasta listauksesta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan erityisruokavalioosi.