Ruokalista vko 18

Maanantai 29.04.

Butter chicken, basmatiriisiä ja jogurttia (L,G)

Chili sin carne, riisiä ja jogurttia (L,G)

Grillistä: Tuorejuustolla maustettua riistakäristyshöystöä, perunamuusia, puolukkamajoneesia ja maustekurkkua (L,G)

Uuniomenarahkaa (L,G)

Salaattibaari: Katkarapuskagen, härkis ja edam-juusto

Salaattibaarin keitto: Kookos-kasviskeitto (M,G)

Tiistai 30.04.

Kiinalaista härkä-sipulipaistosta, basmatiriisiä ja chili-seesamiöljyä (M,G)

Lehtikaali-tomaatti-tofupastaa sekä rucolaa ja parmesania (L)

Grillistä: Sloppy Dog, ranskalaiset perunat ja coleslaw

Munkki ja simaa

Salaattibaari: Lohi-avokado, salaattijuusto ja falafel 

Salaattibaarin keitto: Paahdettu porkkana-seesamikeitto (L,G)

Keskiviikko 01.05.

Ravintola suljettu

Hauskaa Vappua!

Torstai 02.05.

Pasta bolognaise ja parmesania (M)

Butter veggie härkiksestä ja jogurttia (L,G)

Grilli: Sweet chili -lohta, kevätsipulia ja retiisiä sekä avokadodippiä (L,G)

Ohukaisia, Nutellaa, kermavaahtoa ja hilloa 

Salaattibaari: Broileri, cheddar ja kasvispullat

Salaattibaarin keitto: Palsternakkasosekeitto (L,G)

Perjantai 03.05.

Korealainen Fire Chicken juustolla ja riisikakuilla (L,G)

Paahdettua bataattia ja munakoisoa sekä kookos-pähkinäkastiketta (M,G)

Grilli: Naudan paahtopaistia, punaviinikastiketta ja kermaperunoita (L,G)

Herkkubuffet

Salaattibaari: Teryakinauta, salaattijuusto ja tofu

Salaattibaari keitto: Kurpitsasosekeitto (L,G)

Lunch menu week 18

Monday 29.04.

Butter chicken, basmati rice and yogurt (L,G)

Chili sin carne, rice and yogurt (L,G)

Grill: Sauteéd game, mashed potatoes, lingonberry mayonnaise and pickle (L,G)

Oven-baked apple quark (L,G)

Salad Bar: Shrimp skagen, horse bean and edam cheese

Salad Bar Soup: Coconut and vegetable soup (M,G)

Tuesday 30.04.

Chinese beef and onion stew, basmati rice and chili-sesame oil (M,G)

Kale, tomato and tofu pasta, rucola and parmesan (L)

Grill: Sloppy Dog, French fries and coleslaw

Donut and mead

Salad Bar: Salmon and avocado, salad cheese, falafel

Salad Bar Soup: Roasted carrot and sesame soup (L,G)

Wednesday 01.05.

Happy May Day!

Thursday 02.05.

Pasta bolognaise and parmesan (M)

Butter veggie, horse bean and yogurt (L,G)

Grill: Sweet chili salmon, spring onion and radish with avocado dip (L,G)

Crepes, Nutella, whipped cream and jam

Salad Bar: Chicken, cheddar and veggie balls

Salad Bar Soup: Parsnip soup (L,G)

Friday 03.05.

Korean Fire Chicken with cheese and ricecakes (L,G)

Roasted sweet potato and aubergine with coconut and peanut sauce (M,G)

Grill: Roast beef, red wine sauce and creamy potatoes (L,G)

Delicacy buffet

Salad Bar: Teryaki beef, salad cheese and tofu

Salad Bar Soup: Squash soup (L,G)

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki, LU = Luomu = Hiilijalanjälki

Dieettimerkinnät voivat poiketa yllä olevasta listauksesta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan erityisruokavalioosi.