Ruokalista vko 14

Maanantai 1.4.

Hyvää Pääsiäistä!

Tiistai 2.4.

Sipulipihvit, paistinkastiketta ja perunamuusia (L)

Piparjuurella maustettua seitä, pikkelöityjä kasviksia ja perunaa (L)

Falafelpihvi, hummusta, harissakasviksia ja perunaa 

Marjarahka (L,G)

Salaattibaari: Broileria, parmesania ja härkistä 

Salaattibaarin keitto: Bataattikeitto (L,G)

Keskiviikko 3.4.

Bolognaise, pennepastaa ja parmesania (L)

Kanaa, vuohenjuustoa, paholaisenhilloa, paahdettuja perunoita ja kasviksia (G)

Kasvis-härkislasagne (L)

Pannacotta ja vadelmakastiketta 

Salaattibaari: Tonnikalaa, tofua ja cheddaria 

Salaattibaarin keitto: Pinaattikeittoa (L,G)

Torstai 4.4.

Paistettua kampelaa, herne- katkarapuremouladea ja perunamuussia (L)

Hohkan Pyttipannua ja paistettua kananmunaa sekä dijoncremeä (L)

Papu-pähkinätagine, perunoita, pikkusipuleita ja jogurttia (L,G)

Pannukakku, hillo ja vaniljakerma (L)

Salaattibaari: Teryaki-nautaa, katkarapuja ja leipäjuustoa 

Salaattibaarin keitto: Maissikeitto (L,G)

Perjantai 5.4.

Ylikypsää porsaanniskaa chili-seesamsiemenkastiketta, paahdettuja perunoita ja kasviksia (M,G)

Paistettua kanaa pähkinä-kookoskastikkeessa, paahdettuja perunoita ja kasviksia ja turkkilaista jogurttia (M,G)

Chili sin carne ja avocadocreme (L,G)

Jäätelöä ja kastikkeita 

Salaattibaari: Broileria, halloumia ja nyhtökauraa 

Salaattibaari keitto: Tomaattikeitto (L,G)

Lunch menu week 13

Monday 25.3.

Game sauté, lingonberry and mashed potato (L,G)

Chicken breast with tomato sauce and cherry tomato potatoes (M,G)

Paneer masala, basmati rice and yoghurt (L,G)

Cranberry and caramel quark (L)

Salad Bar: Caraway cheese, shrimps and horse bean 

Salad Bar Soup: Leek and potato puree soup (L,G)

Tuesday 26.03.

Cabbage casserole (M,G)

Fish & wedges, peas and remoulade sauce (M)

Feta and spinach pasta with parmesan (L)

Brownies (L)

Salad Bar: Mozzarella, tuna and tofu 

Salad Bar Soup: Celery puree soup (L,G)

Wednesday 27.3.

Ground beef patties, pepper cream sauce and mashed potatoes (L)

Peanut-chicken and vegetable noodles (M,Pä)

Carrot crépe, lingonberry and mashed potato (L)

Berry mousse (L,G)

Salad Bar: Salad cheese, salmon and falafel 

Salad Bar Soup: Borscht soup and creme Fraiche (M,G)

Thursday 28.3.

Salmon soup, rye bread and butter (L, G)

Lamb balls with thymesauce and roasted garlic potatoes (M)

Vegetable balls with thyme sauce and garlic potatoes (M)

Malted rye and vanilla sauce (L)

Salad Bar: Halloum, chicken and horse bean (Muu) 

Salad Bar Soup: Carrot soup (L,G)

Friday 29.3.

Happy Easter! 

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki, LU = Luomu = Hiilijalanjälki

Dieettimerkinnät voivat poiketa yllä olevasta listauksesta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan erityisruokavalioosi.