Maanantai 1.4.
Hyvää Pääsiäistä!
Tiistai 2.4.
Sipulipihvit, paistinkastiketta ja perunamuusia (L)
Piparjuurella maustettua seitä, pikkelöityjä kasviksia ja perunaa (L)
Falafelpihvi, hummusta, harissakasviksia ja perunaa
Marjarahka (L,G)
Salaattibaari: Broileria, parmesania ja härkistä
Salaattibaarin keitto: Bataattikeitto (L,G)
Keskiviikko 3.4.
Bolognaise, pennepastaa ja parmesania (L)
Kanaa, vuohenjuustoa, paholaisenhilloa, paahdettuja perunoita ja kasviksia (G)
Kasvis-härkislasagne (L)
Pannacotta ja vadelmakastiketta
Salaattibaari: Tonnikalaa, tofua ja cheddaria
Salaattibaarin keitto: Pinaattikeittoa (L,G)
Torstai 4.4.
Paistettua kampelaa, herne- katkarapuremouladea ja perunamuussia (L)
Hohkan Pyttipannua ja paistettua kananmunaa sekä dijoncremeä (L)
Papu-pähkinätagine, perunoita, pikkusipuleita ja jogurttia (L,G)
Pannukakku, hillo ja vaniljakerma (L)
Salaattibaari: Teryaki-nautaa, katkarapuja ja leipäjuustoa
Salaattibaarin keitto: Maissikeitto (L,G)
Perjantai 5.4.
Ylikypsää porsaanniskaa chili-seesamsiemenkastiketta, paahdettuja perunoita ja kasviksia (M,G)
Paistettua kanaa pähkinä-kookoskastikkeessa, paahdettuja perunoita ja kasviksia ja turkkilaista jogurttia (M,G)
Chili sin carne ja avocadocreme (L,G)
Jäätelöä ja kastikkeita
Salaattibaari: Broileria, halloumia ja nyhtökauraa
Salaattibaari keitto: Tomaattikeitto (L,G)