Ruokalista vko 16

Maanantai 15.04.

Pannupihvit pippurikastikkeessa ja rosmariiniperunat (L)

Kasvistäytteinen ravioli, salviavoita, lehtikaalia ja paahdettuja siemeniä (VL)

Grilli: Kanaa, valkosipulikastiketta ja Aurajuustodippiä

Mustaherukka-jogurttimousse

Päivän delisalaatti

Salaattibaarin keitto: Purjo-perunasosekeitto (L,G)

Tiistai 16.04.

Piri Piri kanaa tomaattikastikkeessa, gremolataa ja maissiriisiä (M,G)

Kurpitsa-kikhernecurrya, paistettua tofua (M,G) ja turkkilaista jogurttia (L,G)

Grilli: Paistettua lohta, wasabicremeä ja pikkelöityjä kasviksia (L,G)

Päivän pulla

Päivän delisalaatti

Salaattibaarin keitto: Tomaatti-basilikakeitto (L,G)

Keskiviikko 17.04.

Savupaprikalla maustettua porsaanlihapataa ja parmesanperunoita (L,G)

Savuomenaglaseerattuja kasvispihvejä, mustaherukkahilloa ja parmesanperunoita (L)

Grilli: Maissipaneroitua kanaa, parmesankastiketta ja marinoitua punasipulia (L)

Marja-vaniljarahka (L,G)

Päivän delisalaatti

Salaattibaarin keitto: Kukkakaalisosekeitto (L,G)

Torstai 18.04.

Kana carbonara, lehtikaalia ja parmesania (L)

Paneer masala, basmatiriisiä ja turkkilaista jogurttia (L,G)

Grilli: Grilliplatteri, ylikypsää porsaankylkeä, makkaraa ja mac&cheese

Ohukaisia, Nutellaa, marjahilloa ja vaniljakermaa

Päivän delisalaatti

Salaattibaarin keitto: Kasvissosekeitto (L,G)

Perjantai 19.04.

Fish&wedges, remouladekastiketta ja hernepyrettä (M)

Kasvisnuudeliwokkia, paistettua härkistä (M,G) ja hernepyrettä (L,G)

Grilli: Hohkan reubenleipä ja lohkoperunat

Hohkan tiramisu (L)

Päivän delisalaatti

Salaattibaarin keitto: Kermainen sienikeitto (L,G)

Lunch menu week 16

Monday 15.04.

Pan steaks, pepper sauce and rosmary potatoes (L)

Ravioli with vegetable filling, sage butter, kale and roasted seeds (VL)

Grill: Chicken, garlic sauce and Aura cheese dip

Black currant and yogurt mousse

Salad Bar: Deli salad of the day

Salad Bar Soup: Leek and potato soup (L,G)

Tuesday 16.04.

Piri Piri chicken in tomato sauce, gremolata and corn rice (M,G)

Pumpking and chickpea curry, fried tofu (M,G) and Turkish yogurt (L,G)

Grill: Chicken, garlic sauce and Aura cheese dip (L,G)

Bun of the day

Salad Bar: Deli salad of the day

Salad Bar Soup: Tomato and basil soup (L,G)

Wednesday 17.04.

Pork stew with smoked pepper and parmesan potatoes (L,G)

Vegetable patties glazed with smoked apple, black currant jam and parmesan potatoes (L)

Grill: Chicken breaded with corn, parmesan sauce and pickled red onion (L)

Berry and vanilla quark (L,G)

Salad Bar: Deli salad of the day

Salad Bar Soup: Cauliflower soup (L,G)

Thursday 18.04.

Chicken carbonara, kale and parmesan (L)

Paneer masala, basmati rice and Turkish yogurt (L,G)

Grill: Grill platter, slowly cooked pork, sausage and mac&cheese

Crepes, Nutella, berry jam and vanilla cream

Salad Bar: Deli salad of the day

Salad Bar Soup: Vegetable puré soup (L,G)

Friday 19.04.

Fish&wedges, remoulade sauce and pureed peas (M)

Vegetable noodle wok, fried horse bean (M,G) and pureed peas (L,G)

Grill: Reuben bread Hohka's style and potato wedges

Tiramisu Hohka's style (L)

Salad Bar: Deli salad of the day

Salad Bar Soup: Creamy mushroom soup (L,G)

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki, LU = Luomu = Hiilijalanjälki

Dieettimerkinnät voivat poiketa yllä olevasta listauksesta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan erityisruokavalioosi.